Hogyan zajlik a lézeres tetoválás eltávolítás?

Lézeres tetoválás eltávolítás Debrecen

Manapság nagyon divatosnak számítanak a tetoválások, az önkifejezés egyik legelterjedtebb módját képzik. Olykor azonban súlyos gondot okozhat az, ha változik az ízlésünk vagy megbánjuk korábbi döntésünket. Előfordulhat, hogy komoly, felelős pozícióba kerülünk a munkahelyen, melyhez persze ahhoz illő üzleti megjelenés is dukál, de az alkarunkon még mindig ott éktelenkedik Hello Kitty, ami még azelőtt lerombolja az imázsunkat, mielőtt egyáltalán alkalmunk lenne megszólalni. Ilyenkor hálát adhatunk a fejlett technológiának, ugyanis már van lehetőségünk a lézeres tetoválás eltávolításra.

Mennyi időbe kerül a lézeres tetoválás eltávolítás?

Tetoválás eltávolítás során nem ritka, hogy nyolc-tíz alkalom szükséges. Ez függ a tetováló anyagtól is. A bőr alá juttatott tinta típusa ugyanis nagyban befolyásolja, hogy az mennyire reagál a lézerre. A lézeres tetoválás eltávolítás előtt minden esetben tesztkezelést végzünk. Megnézzük, hogy a lézer mennyire az adott típusú pigmentre és hogy jelentkezik-e valamilyen mellékhatás a kezelés közben vagy után.

A lézeres tetoválás eltávolítás eltérő mértékben hat az eltérő páciensek esetében, mert nem csak a készüléken múlik, hogy milyen effektív. A tetoválások napjainkra sokat változtak, új színek, újfajta tetoválóanyagok kerültek a piacra. Előfordul, hogy a tetoválóművész nem annyira pontos, a bőr különböző rétegeibe juttat festékanyagot. Ilyen esetben a bőr különböző rétegeiben vannak azok a pigmentek, amelyeket eltávolítani kívánunk a lézeres kezelés során. Ezeket a különböző mélységben található pigmenteket nem lehet egyenletesen eltávolítani, ezért biztos, hogy további kezelésekre lesz szükség. Fontos tényező az is, hogy volt-e átütve a tetoválás vagy hogy próbálták-e azt már korábban, más módszerrel eltávolítani.

A lézeres tetoválás eltávolításról többet olvashat itt >>>